top of page

Moderna kuhinja
ESSEBI AZIMUT

Kuhinja Essebi AZIMUT je zelo zemeljska kuhinja. S kombinacijo dveh enobarvnih dekorjev in šestih lesnih dekorjev nastane kuhinja s prizemljenim, umirjenim značajem. Karakterno močna in samosvoja, ki ne rabi drugih poudarkov, sama dominira nad okolico. 

Na voljo v osmih barvnih različicah, ki se jih medsebojno poljubno kombinira - ali celo kombinira z drugimi modeli. Vratca debeline 22 mm so folirana in robljena na vseh štirih robovih z 1 mm debelim robnim trakom v barvi vratc.

Kuhinje Gros Novak-Moderna kuhinja Azimut16 – kopija – kopija.webp

Moderna kuhinja ESSEBI AZIMUT

Umirjena kuhinja v zemeljskih tonih.

Osem barvnih kombinacij združite v poljubno v popolno kuhinjo. 

STE VEDELI? Zaradi premišljene zasnove in sorodnih karakteristik so možnosti kombiniranja skoraj neskončne. Zakaj bi bila kuhinja sestavljena samo iz enega modela, če lahko prepletemo barve različnih modelov? Namreč vse moderne kuhinje imajo vratca debeline 22 mm, kar nam omogoa ogromno kombinacij. 

NAROČI SE NA IZRIS NA DOMU

Izris na domu obsega izmero prostora, predstavitev modelov, materialov, možnosti, izdelavo računalniških izrisov postavitev in ponudbo za postavitve. Izrise prejmete na vaš email skupaj s ceno. Cena storitve: 50€. VEČ o izrisu na domu si lahko preberete TUKAJ.

Hvala za povpraševanje. Kontaktirali vas bomo ob v kratkem.

Morda vam bodo všeč tudi:

Kuhinje Gros Novak - Moderna kuhinja AUR
Kuhinje Gros Novak - Moderna kuhinja GEN
Kuhinje Gros Novak-Moderna kuhinja multi
bottom of page