top of page

Moderna kuhinja
ESSEBI ASTRO

So kuhinje, ki nas sprostijo, kjer se napolnimo z baterijami, kjer se umirimo. Kuhinja Essebi ASTRO je zagotovo taka. S svojo umirjeno barvno paleto mat sivih in bež odtenkov ter preverjenimi lesnimi dekorji omogoča kombiniranje barv v barvno nevtralne postavitve, ki izražajo eleganco in prefinjenost.

 

Moderna kuhinja Essebi ASTRO je sestavljiva po elementih in prilagodljiva vsakemu prostoru. Vratca debeline 22 mm so robustna in močna, notranjost pa je opremljena z vsemi sodobnimi mehanizmi, ki so nujni sestavni del vsake moderne kuhinje.

19015_Essebi-Astro 2 v5 var.jpg.jpg

Moderna kuhinja ESSEBI ASTRO

Bogata barvna paleta za živahne kombinacije

Kuhinja Essebi ASTRO ima vratca narejena iz robljenega iverala E1 in CARB2, debeline 22 mm, zaključene v melaminu v osmih trendovskih barvah.

Kombinirajte kuhinjo z izbranimi ročaji - na voljo klasčni ročaji, nasadni, vsadni, skriti ali kot brezročajna izvedba. 

Kuhinja je sestavljiva po elementih in se prilagaja vašim željam in prostoru - vsaka kuhinja je unikatna, prilagojena lastniku

NAROČI SE NA IZRIS NA DOMU

Izris na domu obsega izmero prostora, predstavitev modelov, materialov, možnosti, izdelavo računalniških izrisov postavitev in ponudbo za postavitve. Izrise prejmete na vaš email skupaj s ceno. Cena storitve: 50€. VEČ o izrisu na domu si lahko preberete TUKAJ.

Hvala za povpraševanje. Kontaktirali vas bomo ob v kratkem.

Morda vam bodo všeč tudi:

Kuhinje Gros Novak - Moderna kuhinja AUR
Kuhinje Gros Novak - Moderna kuhinja GEN
Kuhinje Gros Novak-Moderna kuhinja multi
bottom of page