Klasične kuhinje GM


Klasične kuhinje GM

Prevladujočo moderno linijo kuhinj GM dopolnjuje z izborom klasičnih modelov kuhinj Country in Tess. Country navdušuje s širokim naborom barv in dodatkov, njena glavna značilnost pa so steklena vratca v angleškem stilu. Kuhinja Tess je zmes modernega in klasike, profilirana vratca v imitaciji masive pa pomenijo, da je kuhinja cenovno dostopnejša od dejanske masive. Za vratci s klasičnim izgledom se skrivajo najsodobnejša vodila Grass Nova pro Scala in drugi mehanizmi, od kotnih ledvičk, magic cornerja do različnih izvlečnih sistemov.

Dobavni rok: 4 tedne.

Ali ste vedeli?

  • Dušo rustikalnim kuhinjam dajejo detajli. Od rustikalnih ročajev, venčnih letev, polic pod visečimi omaircami, majhnih predalov do profiliranih vratc.
  • Nekoč temne masivne kuhinje danes dobivajo novo preobleko v svetlejših, lažjih tonih.


Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00