Ponudba

Dobrodošli v kuhinji.
Prostor, kjer se združijo udobje, užitek in druženje.

Nudimo Vam:

 • Osebno in spletno svetovanje, izdelava 3D izrisov in pripravo ponudbe, izmero prostora, svetovanje glede inštalacij, barv, materialov, izbire bele tehnike,...
 • Brezplačna dostava kuhinj na Vam odgovarjajoči dan in uro po predhodnem dogovor.
 • Brezplačna montaža pri nas kupljene kuhinje in brezplačna vgradnja pri nas kupljenih aparatov.
 • Obširna izbira pretežno italijanskega, pa tudi nemškega in slovenskega pohištva.
 • Odlična izbira kuhinj za vsak okus:
  • kuhinje Home z najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto v srednjem in višjem kvalitetnem rangu.
  • Kuhinje GM s poudarkom na moderni liniji kuhinj in sodobnemu dizajnu.
  • Vrhunske kuhinje MAIOR. EKSKLUZIVNO samo pri nas!
  • Kuhinje in ostalo pohištvo CALLESSELA, vrhunsko masivno pohištvo za vse romantične duše.
 • Širok nabor bele tehnike in dodatkov vodilnih svetovnih proizvajalcev: Essetre, Plados, Jollynox, Franke, Faber, Barazza, Gorenje, Whirlpool, Electrolux, AEG, Zanussi, Beko, Foster, Blanco, Apell, Elica, Sink Solution, Schock, Best,...
 • Otroške sobe, kavči, vgradne omare, spalnice, pisarniško pohištvo, dnevne sobe,.... oprema za cel dom.
 • Mize in stoli Zamagna
 • Mize in stoli La Primavera
Izkoristite možnost svetovanja prek spleta po elektronski pošti info@gros-novak.si.

Izpostavljamo: kuhinje HOME

Kuhinje, ki ponujajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo v višjem srednjem razredu. Posebno pozornost je namenjena varnosti otrok (UNI EN 14749). Poleg kopalnice je kuhinja najnevarnejši prostor v vašem domu, zato se kuhinje HOME osredotočijo na iskanje tehničnih rešitev, ki omogočajo sproščeno uporabo kuhinje tudi najmlajšim. To omogočajo uporaba vrhunskih vodil predalov in okovja GRASS, poudarek na detajlih, ter izbiro materialov, ki so zdravju varni.

Kuhinje so dobavljive v največ 3 - 6 tednih!

Nudimo vam:

Veliko izbiro klasičnih in modernih modelov kuhinj v različnih materialih in barvah. Fronte modernih kuhinj so izdelane iz masivnega lesa z polnilom, iverke ali mdf-a (mediapan), prevlečene z laminatom, folijo, furnirjem ter ščetkanim in lakiranim furnirjem. Fronte klasičnih kuhinj in rustikalnih kuhinj so izdelane iz lakiranega masivnega lesa z polnilom *.

Velika izbira delovnih površin. Pulte si lahko izberete v klasični debelini 4cm ali moderno izvedbo debeline 2 ali 6cm v ultrapas obdelavah, na voljo pa so tudi vse druge oblike pultov (Fenix, granit, umetni ali tehnični kamen Silestone in Vicostone, Kerrock, Corian, Stratificato, inox, steklo).

Vrhunska vodila predalov Grass in okovje Grass. Podjetje Grass s svojimi inovativnimi in uporabnimi rešitvami opremlja najboljše proizvajalce kuhinj, med drugim tudi kuhinje Home (www.grass.eu).

VODILA predalov BLUM. Blum je svetovno priznan proizvajalec vodil in okovij za pohištveno industrijo. Njihov nabor je zelo širok, saj izdelujejo vodila od srednjega nižjega do srednjega višjega ranga in zajemajo širok nabor proizvajalcev. Kuhinje GM vsebujejo najboljša vodila Blum.

Korpus oziroma ohišja omaric v šestih različnih barvah. Barvo notranjosti omaric si lahko brez doplačila izberete v šestih različnih barvah: bela, bež, oreh, hrast, svetel hrast, siva. Vsi modeli pa imajo tudi opcijo izbire vidnih stranic v barvi vratc kuhinje.

Številni dodatki. Dodatki dopolnijo kuhinjo in ji dajo uporabnost. Počasno zapiranje predalov, police, sistemi za ločeno zbiranje odpadkov, razdelilci za pribor in osvetlitev z vgradnimi lučkami, izvlečni mehanizmi, lekarniški shrambni sistemi, kotne rešitve (ledvičke, magic corner, vrteči sistemi,…) in še mnogo več za večjo preglednost in lažje delo v kuhinji.
Katalog dodatkov

Mize in stoli. Izbrani kompleti miz in stolov, ki dopolnjujejo izgled kuhinj.

Izdelava po meri. Poleg redne ponudbe omaric vam na vašo željo izdelamo tudi omarice po meri. Tako bo v kuhinji izkoriščen vsak prostor, tudi v mansardi ali neobičajnih kotih.

Isti stil pohištva tudi drugje v stanovanju? Da bo videz stanovanja enoten, vam ponujamo tudi možnost izdelave pohištva za dnevni prostor v materialih in barvah vaše izbrane kuhinje Home.

Dostava po Sloveniji in montaža kuhinje všteta v ceno.

Dobavni rok je največ 3 - 6 tednov.

Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00