Cenik storitev


Veljaven cenik storitev

Izris kuhinje na domu ali preko el. pošte: 50,00€
Storitev svetovalca: 40€/h*
Storitev montaže: 20€/h**
Kilometrina: 0,37€/km*

*v primeru, da naročnik naroči izdelavo izrisa kuhinje na domu, vendar naročnika na dogovorjen termin ni na dogovorjeni lokaciji in o spremembi ali odpovedi termina ni predhodno obvestil svetovalca. Obračuna se čas, ki ga svetovalec porabi za odhod iz pisarne, prevoz in vračilo nazaj v pisarno ter kilometrina.

** V primeru, da stranka poleg dogovorjenih del, ki so vključeni v montažo naročenih artiklov pri podjetju Gros Novak kuhinje, d.o.o., pred, med ali po montaži, naroči dodatna dela ali spremembe, ki niso del naročenega. Montaž pohištva, kupljenih pri drugih podjetjih, ne opravljamo.

Vse cene vsebujejo DDV. Popusti in akcije se ne seštevajo.
Veljavnost cenika: od 1.2019 do preklica ali uveljavitve novih cen.


Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00