Moderne kuhinje


Moderne kuhinje

Gladke in enostavne linije v najsodobnejših materialih. Izbirate lahko med klasičnimi laminatnimi kuhinjami, foliranimi, lakiranimi, furniranimi, masivnimi lesenimi kuhinjami ter kaljenim steklom, v mat, sijaju ali lesnih vzorcih. Kuhinje vodilnih italijanskih proizvajalcev Home kuhinje in GM kuhinje odlikujejo vrhunski dizajn, najboljša vodila (Blum, Grass) ter dodelane tehnološke rešitve. Stalno sledenje trendom dokazujejo z uvajanjem novih modelov ter veliko fleksibilnostjo, ki se kaže predvsem pri izdelavi po meri narejenih elementov ter sposobnostjo prisluhniti strankam pri izpolnjevanju posebnih, izvenstandardnih želja.

Moderne kuhinje Home
Moderne kuhinje Prima

Ali ste vedeli?

  • Vodila predalov so zelo obremenjen del kuhinje, zato morajo biti močna, robustna in imeti dolgo življenjsko dobo.
  • Naše kuhinje vsebujejo samo najboljša vodila: Blum in Grass, ki vam omogočajo enostavno in pregledno uporabo ter najboljšo uporabniško izkušnjo.


Kaj so moderne kuhinje?

  • Kuhinje ravnih, enostavnih linij iz sodobnih materialov, v belih, barvnih ali lesnih vzorcih. Notranjost opremljena z najsodobnejšimi mehanizmi, ki nam olajšajo vsakdan, organizacijo in delo.

Ravne, gladke linije omogočajo funkcionalnost in sodoben izgled, za vratci pa se skrivajo vsi moderni pripomočki, ki nam olajšajo življenje. Od sodobnih mehanizmov do dodatkov, ki omogočajo preglednost in organiziranost, do najboljših vodil in okovja Grass in Blum in pedantno narejenih detajlov.

Moderne kuhinje tudi PO MERI! Kuhinje se lahko naredi tudi po meri, nenavadni koti, stebri ali mansarda niso ovira za izdelavo kuhinje, ki bo prilagojena vašemu prostoru.

Kuhinje dopolnjujemo z izbiro pulta po vaših željah. Na voljo je več sto vzorcev ultrapas pultov v različnih debelinah in obdelavah, granitni pulti, pulti iz umetnega kamna Silestone, Kerrock, Corian, inox, steklo ... Kuhinja pa ni popolna brez izbrane bele tehnike vodilnih proizvajalcev.

Želite izvedeti več o materialih? Preberite si v blogu. Več ...

Za več informacij se lahko na nas obrnete za izris in svetovanje, tudi prek elektronske pošte info@gros-novak.si ali nas pokličite na telefon 031 729 992.

Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00