top of page

IZRIS KUHINJE NA DOMU

NE HODITE NIKAMOR, SAJ MI PRIDEMO K VAM!

 • Ker ni gneče in čakanja na prostega svetovalca.

 • Ker je pristop individualen.

 • Ker se posvetimo samo vaši kuhinji.

 • Ker izrise dobit v trajno last in si tako laže predstavljate bodočo kuhinjo.

 • Ker vidite materiale in barve v realni svetlobi.

 • Ker je enostavno - izpolnite spodnji obrazec, kontaktirali vas bomo in se dogovorili za termin ali pokličite na tel. 031 729 992.

 • Cena storitve je 50€. V primeru nakupa kuhinje pri nas vam ceno izrisa odštejemo od vrednosti kuhinje.

NA KRATKO:

Pridemo

Prinesemo vzorce

Izmerimo

Izrišemo

Posredujemo izrise

Naročimo

Dostavimo

Zmontiramo

NAROČI SE NA IZRIS NA DOMU

Izris na domu obsega izmero prostora, predstavitev modelov, materialov, možnosti, izdelavo računalniških izrisov postavitev in ponudbo za postavitve. Izrise prejmete na vaš email skupaj s ceno. Cena storitve: 50€. 

Hvala za povpraševanje. Kontaktirali vas bomo ob v kratkem.

KAJ SVETOVANJE IN IZRISI NA DOMU OBSEGAJO?

 • IZMERA PROSTORA. Na dogovorjen datum se oglasimo pri vas, naredimo izmero prostora, v kolikor je to mogoče, sicer delamo na podlagi tlorisa. Delamo tudi pozno popoldan preko tedna in ob sobotah dopoldan.

 • PREDSTAVITEV MATERIALOV. S pomočjo vzorcev vratc, ročajev , pultov, katalogov, razložimo razliko med posameznimi materiali in obdelavami vratc.

 • 3D GRAFIČNI IZRISI. Izdelamo idejne 3D postavitve s pomočjo računalniškega programa.

 • DOPOLNJEVANJE IZRISOV. Izrise se spreminja in dodeluje postavitve ter barvne kombinacije do končne UAU postavitve.

 • VSE IZRISE POSREDUJEMO. Posredovanje 3D izrisov iz več zornih kotov skupaj s ceno na vaš elektronski naslov, lahko jih tudi natisnemo.

 • SVETOVANJE. Svetovanje glede izbire bele tehnike in osvetlitve, izbire talnih/stenskih oblog, osvetlitve, barv, tekstilij, opreme širšega prostora, ter glede postavitve inštalacij.

 • Izrise izdelamo v roku petih delovnih dni, pri izrisu na domu pa izrise naredimo skupaj s stranko. Poslušamo vaše želje, ideje, upoštevamo navade, prostor ter dodamo naše dolgoletne izkušnje.

Izris kuhinj in svetovanje na vašem domu brez razstavnega salona že več kot 12 let omogoča nižje cene in večjo fleksibilnost ter osebni pristop.

Moderna kuhinja v L Gros Novak
Izris kuhinje na domu Gros Novak
Klasična kuhinja Gros Novak
Izris kuhinje na domu Gros Novak
Moderna kuhinja Gros Novak s polotokom
Izris kuhinje na domu Gros Novak
Kuhinje Gros Novak moderna kuhinja otok
Izris kuhinje na domu Gros Novak
Kuhinje Gros Novak - Moderna kuhinja AURUS (39).jpg

KAKO DO
NAJBOLJ OPTIMALNEGA IZRISA?

 • Če je le možno, prodajalcu posredujte maksimalni znesek, ki ste ga pripravljeni odšteti za kuhinjo. Mogoče vam je všeč model kuhinje, ki presega vaš budžet, a lahko prodajalci poiščejo nadomestni model, ki bo vizuelno, kvalitetno in cenovno ustrezen, pa sami niti ne bi pomislili na njega.

 • Pred samo izdelavo izrisov si je dobro ustvariti vsaj približno sliko, kaj si v kuhinji želite in kaj ne ter kakšen stil pohištva vam je najbolj všeč.

IDEJE

Brainstorming - vsak prostor dopušča vsaj nekaj vizuelnih in vsebinskih opcij. In mogoče bo vaša idealna postavitev povsem drugačna, kot ste si jo prvotno zamislili. Pustite se presenetiti!

NAČRT in
izvedba

Od izmere prostora, kotov, višin, do aplikacije v 3D računalniškemu programu, različne postavitve, od idejne do najbolj optimalne. 

Izveste, kako poteka dostava, montaža, kakšni so roki in pogoji plačil, roki izdelave in montaže kuhinj.

SVETOVANJE

Kaj je iveral, MDF, vezana plošča, lakiranje, melamin? Kakšna je razlika med vodili in mehanizmi? Izbrati lesen, ultrapas ali kamnit pult? Kateri materiali so bolj robustni in katere se lažje vzdržuje? Kako kombinirati barve, da bo prostor deloval enotno? O vsem tem se pogovorimo med načrtovanjem kuhinje. 

ŠE OPOZORILO: Občasno se zgodi, da elektronska pošta na poti od stranke do nas ali obratno ponikne v neznano. V kolikor v roku enega tedna ne dobite povratnega maila, nas prosimo, kontaktirajte na telefon 031 729 992.
Izrisi so informativne narave. Med idejnimi izrisi in končnimi realiziranimi projekti lahko prihaja do manjših odstopanj zaradi tehničnih razlogov.
V primeru, da svetovalec pride na želen naslov ob dogovorjeni uri za izvedbo izrisa na domu, vendar tam naročnikov ni, naročniku zaračunamo prihod svetovalca po veljavnem ceniku podjetja Gros Novak kuhinje, d.o.o.

bottom of page