031 729 992
info@gros-novak.si
Nahajate se na naši stari spletni strani.
Nekatere vsebine niso več aktualne.

VABLJENI K OGLEDU NAŠE PONUDBE NA NOVO SPLETNO STRAN www.gros-novak.si.

Domov

POHIŠTVO GROS NOVAK

NAROČI SE NA IZRIS NA DOMU
slika kuhinje

Spletna svetovalnica

Kuhinja za mlado družino

Sprašuje kristina; Kategorija: Postavitev kuhinje

Vprašanje: smo mlada družina, ki bi radi prenovili kuhinjo v novo moderno. Prostor meri v dolžino 315 cm in širino 210 cm. na eni strani po dolžini je okno, ki meri 172 cm. imamo visok prostostoječi hladilnik in vgradni pomivalni stroj, katerega bi radi obdržali. imeli bi prostostoječo pečico na višini rok, moderno napo, indukcijski štedilnik ter lepo enojno korito.prosili bi za kakršnokoli idejo, da bi bili z novo kuhinjsko zares zadovoljni. hvala.
Odgovor:

Pozdravljeni!

V priponki sta predstavljena dva idejna izrisa za vašo kuhinjo. Za natančnejše izrise bi potrebovali več podatkov o samem prostoru: kje točno se nahaja okno, kakšen je parapet okna (višina od tal), kje so inštalacije za vodo in morebitni odvod za napo. Še najlažje se je orientirati iz postavitve celotnega prostora, saj tako vidimo, kakšna je korelacija kuhinje z jedilno mizo, morebitno shrambo, dnevnim prostorom,... V kolikor bi želeli še bolj detajlno svetovanje, nam lahko podrobnejše podatke pošljete na info@gros-novak.si.

Kot rečeno, prilagamo dve idejni zasnovi kuhinje. V obeh primerih je risana kuhinja Simplicia. To je nov model, v elegantnih, umirjenih barvah, ki dovoljujejo številne kombinacije in poigravanje z barvami sten, tal in dodatkov.

Pri prvi postavitvi je skrajno levo prostosotječ hladilnik, ki mu sledi korito in pomivalni stroj, desno pa se nahaja kuhališče. Pod kuhališčem je predalnik z dvemi plitvimi in enim globjim predalom, povsod je omogočeno počasno zapiranje. Plitva predala omogočata dovolj zračenja za vse vrste kuhališč, poleg tega pa sta ravno dovolj globoka, da se pribor, tudi večje zajemalke ne zatikajo ob rob predalnika. Poleg kuhališča je predvidena dvignjena pečica, pod njo pa sta dva globoka izvlečna predala, ki sta namenjena shranjevanju hrane ali posode.

Postavitev 2 je nekolika obrnjena. Začne se s predalnikom za kuhališče, temu sledi pomivalni stroj in korito, kotna omarica s poličko in visoka omarica za vgradno pečico. Slednjo se na željo stranke lahko prilagodi višini hladilnika, da se ulovi ravno linijo. Vse vidne stranice omaric se lahko obdela v barvi fronte.

 


Priponke:

Kuhinja Simplicia 1.jpg (127 kb)
Kuhinja Simplicia 2.jpg (126 kb)

slika kuhinje slika kuhinje slika kuhinje

 

 

Italijanski dizajn - popoln užitek
© 2008 Gros - Novak d.o.o.Pravno obvestilo in uporaba piškotkov
dizajn Scarlet studio, Izdelava spletnih strani Mihov.com spletne storitve d.o.o.
Optimizacija spletnih strani Mihov.com spletne storitve d.o.o.