031 729 992
info@gros-novak.si
Nahajate se na naši stari spletni strani.
Nekatere vsebine niso več aktualne.

VABLJENI K OGLEDU NAŠE PONUDBE NA NOVO SPLETNO STRAN www.gros-novak.si.

Domov

POHIŠTVO GROS NOVAK

NAROČI SE NA IZRIS NA DOMU
slika kuhinje

Spletna svetovalnica

Majhna moderna kuhinja

Sprašuje mojca; Kategorija: Postavitev kuhinje

Vprašanje:

Pozdravljeni,

s fantom bi rada opremila moderno kuhinjo in ker je to naše prvo opremljanje bi vas prosili za nasvet glede vsega od modela kuhinje , materiala,postavitve ipd. Dimenzije prostora pa so 235 x 200. V prilogi vam pošiljamo tloris(glejte prvo varjanto) in če nam lahko svetujete kako postaviti hladilnik in kje ali v kuhinji oz kje drugje v prostoru?korito pa naj bi bilo pod oknom.

v upanju na vašo pomoč vas lepo pozdravljam.

Mojca
Odgovor:

Pozdravljeni!

Ker je kuhinja zelo majhna, je treba paziti, da se kuhinjo optično še ne zmanjša. Predlagam uporabo svetlih barv (kremno bela, nežno rumena, svetlo zelena), v kombinaciji s kakšnim bolj živahnim poudarkom sem in tja (to se lahko doseže tudi s kuhinjskimi dodatki, recimo limetino zelene ali oranžne vaze in kozarci kot dekoracija). V prvih dveh postavitvah je risana kuhinja Mela v Larix barvi, to je imitacija beljenega macesna. Barva te kuhinje je nežno siva in se krasno ujame z zelenimi, rumenimi in vijoličnimi odtenki: Kuhinja Mela

Glede modela težko rečem, kaj bi vam najbolj ustrezalo, ker je to stvar okusa posameznika. Vsekakor temne težke masivne in rustikalne kuhinje zaradi majhnega prostora odsvetujem, v poštev pa pridejo vsi modeli z bolj ravnimi linijami front (recimo Mela, Simplicia, Lux, Reflexa,...), tako v mat kot v sijajni izvedbi, lahko tudi v kombinaciji, spodaj ena barva, zgoraj druga. Pod točkami 3, 4 in 5 so prikazane izvedbe iste kuhinje v različnih barvnih odtenkih.

Materiali: kar nekaj je o materialih napisano na naši spletni strani pod zavihkom ABC nakupa kuhinje, počasi pa dodajamo vsebino tudi na blog. V kuhinji se uporablja kar nekaj materialov, končna cena kuhinje pa bo v veliki meri odvisna prav od izbranih materialov, obdelave, vodil in okovja. Pozorni bodite na kvaliteto vodil.

Za morebitna dodatna vprašanja smo seveda dosegljivi.


Priponke:

tlorisa.pdf (45 kb)
Kuhinja.jpg (102 kb)
Kuhinja -.jpg (99 kb)
Kuhinja --.jpg (112 kb)
Kuhinja 2.jpg (101 kb)
Kuhinja 2-.jpg (111 kb)
Kuhinja 3.jpg (95 kb)
Kuhinja 4.jpg (101 kb)
Kuhinja 5.jpg (104 kb)

slika kuhinje slika kuhinje slika kuhinje

 

 

Italijanski dizajn - popoln užitek
© 2008 Gros - Novak d.o.o.Pravno obvestilo in uporaba piškotkov
dizajn Scarlet studio, Izdelava spletnih strani Mihov.com spletne storitve d.o.o.
Optimizacija spletnih strani Mihov.com spletne storitve d.o.o.