031 729 992
info@gros-novak.si
Nahajate se na naši stari spletni strani.
Nekatere vsebine niso več aktualne.

VABLJENI K OGLEDU NAŠE PONUDBE NA NOVO SPLETNO STRAN www.gros-novak.si.

Domov

POHIŠTVO GROS NOVAK

NAROČI SE NA IZRIS NA DOMU
slika kuhinje

Spletna svetovalnica

Sprašuje Sasa; Kategorija: Postavitev kuhinje

Vprašanje:

Pozdravljeni, v priponki vam pošiljam tloris kuhinje, zanima me kakšno postavitev bi mi priporočali, glede na steber, ki se mu je potrebno prilagodiiti. Nekako sva si zamislila moderno kuhinjo v sivi barvi, s kombinacijo pulta v naravni barvi lesa. Ob steni bi imela vgradni hladilnik, ter pečico na visini, potem pa naprej pult in pomivalno korito ( enojno), na drugi strani pa polotok s kuhalno ploščo in mizo, ki bi bila speljana iz polotoka. Je to izvedljivo? Zelo mi je všeč linija Unique od Eggersmanna. Že vnaprej hvala za odgovor. Lep pozdrav, Saša


Odgovor:

Pozdravljeni!

Glede na velikost in lego stebra ga je težko zaobiti ali vključiti v samo kuhinjo, tako da bi se nanjo navezovala tudi miza, saj je steber prevelik in okoli mize ne bi bilo dovolj prostora za normalno gibanje, razen če se jo umesti kot del kuhinje, kot v postavitvi 3.

V prilogi so tri idejne postavitve.

V prvi je risana kuhinja s hladilnikom, pečico in koritom ob glavni steni. Na steber je prislonjen polotok, na katerem je kuhališče. Tu je polotok zaprt z obeh strani z omaricami, lahko bi se ga tudi delno odprlo za šank ali del omaric dvignilo,... Nasproti je dodatna shrambna in delovna površina. Postavitev je razgibana, svetla, prostorna.

V drugi postavitvi je niz ob glavni steni enak, nasproti pa mu stoji večji polotok s kuhališčem na njem. Tu je polotok zaprt, lahko bi bil tudi globji, v enem delu odprt, zvišan, znižan, torej možnih je kar nekaj rešitev.

V tretji postavitvi se polotok s kuhališčem nadaljuje v mizo. Polotok je globok 80cm, lahko bi bil tudi kakih 10 globji, da bi se še vedno ohranilo dovolj prostora za gibanje okoli mize.

Je pa možnih še kar nekaj različnih izpeljank, izbire barvnih kombinacij, ipd., zato vas osebno vabimo v Studio kuhinj Gros-Novak, da se postavitev bolj detajlno predebatira in izriše.


Priponke:

Kuhinja 1-1.jpg (207 kb)
Kuhinja 1-2.jpg (220 kb)
Kuhinja 1-3.jpg (208 kb)
Kuhinja 2-1.jpg (198 kb)
Kuhinja 2-2.jpg (220 kb)
Kuhinja 2-3.jpg (169 kb)
Kuhinja 3-1.jpg (240 kb)
Kuhinja 3-2.jpg (183 kb)
Kuhinaj 3-3.jpg (174 kb)

slika kuhinje slika kuhinje slika kuhinje

 

 

Italijanski dizajn - popoln užitek
© 2008 Gros - Novak d.o.o.Pravno obvestilo in uporaba piškotkov
dizajn Scarlet studio, Izdelava spletnih strani Mihov.com spletne storitve d.o.o.
Optimizacija spletnih strani Mihov.com spletne storitve d.o.o.