031 729 992
info@gros-novak.si
Nahajate se na naši stari spletni strani.
Nekatere vsebine niso več aktualne.

VABLJENI K OGLEDU NAŠE PONUDBE NA NOVO SPLETNO STRAN www.gros-novak.si.

Domov

POHIŠTVO GROS NOVAK

NAROČI SE NA IZRIS NA DOMU
slika kuhinje

Spletna svetovalnica

Menjava ali obnova vratc?

Sprašuje Andreja; Kategorija: Drugo

Vprašanje:

Spoštovani!

Imam eno vprašanje. V hiši imam kuhinjo Vita gorenje, staro 10 let. Sedaj se je ob robovih začela folija oz. furnir vstran lepiti, oz. se giba ( predvsem ob štedilniku in pomivalnem stroju ). Ker še nikakor ne nameravam zamenjati kuhinje me zanima ali se dajo moja vratca na novo preobleči. Kakšna bi bila cena le tega? Ali pa je bolje kupiti nove kuhinjske fronte in koliko stane kvadratni meter novih ? Hvala in lep dan. Andreja


Odgovor:

Vratca se lahko obnovi, v kolikor je osnova še vedno kvalitetna, torej ni odstopanj, cufanja, nabreklosti ipd. V temu primeru se lahko na novo obdela vratca, odeta v ultrapas, furnir ali lakirana vratca, ima pa vsak material svoje specifike, ki jih je potrebno pri obnovi upoštevat. Če vprašate, ali se to splača, je odgovor ne, saj je časovno zamudno in zahteva veliko natančnosti in potrpežljivosti, vsa vratca je potrebno sneti, temeljito očistiti vseh nečistoč in material razmastiti, po potrebi in odvisno od materiala previdno pobrustiti in šele nato prebarvati z ustrezno barvo, v najmanj dveh plasteh, pri čemer se mora vsaka plast dobro posušiti, preden se dodajo novo.  

Cena novih front je odvisna od vrste izbranih materialov (iverka, mediapan, ultrapas, furnir, masiva, folija,...), kvalitete obdelave, velikosti in števila vratc.Za točno ceno rabimo poznati velikost posameznih vratc, njihovo število ter vrsto obdelave vratc - izgled, ki bi si ga želeli, povpraševanje nam lahko pošljete na info@gros-novak.si.


slika kuhinje slika kuhinje slika kuhinje

 

 

Italijanski dizajn - popoln užitek
© 2008 Gros - Novak d.o.o.Pravno obvestilo in uporaba piškotkov
dizajn Scarlet studio, Izdelava spletnih strani Mihov.com spletne storitve d.o.o.
Optimizacija spletnih strani Mihov.com spletne storitve d.o.o.