Oprema jedilnice in dnevne sobe

Dnevni prostor

Dnevni prostor je tisti prostor, kjer se največ zadržujemo tekom dneva. Zato naj bo prijeten in udoben z izbranimi kosi pohištva, ki se medsebojno dopolnjujejo in povezujejo v celoto: široka izbira jedilnih miz, raztegljivih ali fiksnih, kvalitetni stoli in barski stolčki ter visokokakovostne sedežne garniture.

Izbirate lahko med nizkimi in modernimi sedežnimi garniturami v številnih barvah in materialih, tudi v umetnem usnju in usnju. Večina tkanin je odstranljivih in pralnih, sedežne garniture pa so sestavljive v različnih velikostih in oblikah. Na voljo imamo tudi širok nabor kavčev z izvlečnimi posteljami. Postelje se izvleče z enostavnim potegom.

Bivalni prostor dopolnjujejo jedilne garniture v sodobnem dizajnu, z vzdržljivimi materiali in enostavnim vzdrževanjem. Od klasičnih lesenih miz, do steklenih in Fenix delovnih površin, pa do nenavadnih oblik ali konzolnih miz, ki se večkratno raztegnejo in so primerna za majhna stanovanja.

Zakaj mi?

  • Vrhunski, trpežni materiali
  • Italijanski dizajn
  • Individualne prilagoditve
  • Sestavljivost po elementih
  • Širok nabor izbire

Jedilnice in mize

Kuhinjo s svojim izgledom dopolnjujejo jedilne mize in stoli. Ti so lahko nevpadljivi, lahko pa predstavljajo središčno točno, so dizajnerski in poleg svoje funkcije ponujajo še lep poudarek prostoru. Mize in stoli La Primavera in Zamagna so visokokakovostni izdelki z neizbežnim pečatom italijanskega dizajna. Na volj oso fiksne in raztegljive mize v številnih barvnih možnostih in materialih, tudi keramiki in steklu.

Mize so središčni prostor, kamor nam zaradi njene velikosti pritegne pogled. Ne samo uporabnost, tudi okras v prostoru.


Sedežne garniture

Sedežne garniture so ena najbolj obremenjenih kosov pohištva v prostoru. Zato morajo biti narejene iz kvalitetnih materialov in prevlek, ki zdržijo vse obremenitve, so enostavni za vzdrževanje in tudi lepi. Sedežne garniture SAMOA so na voljo v številnih dizajnih, od ultramodernih, sodobnih do klasičnih, v širokem naboru barv, materialov in postavitev. Ponudbo sedežnih si lahko ogledate na spletni strani http://www.samoadivani.com/collezione/divani- moderni/

Sedežne, v katere se človek zaljubi – lep dizajn, udobne in ravno prave za crkljanje v dvoje s skodelico toplega kakava in dobro knjigo v roki.

Vam je katera od sedežnih garnitur posebej padla v oči? Pišite nam za ceno in več informacij na info@gros- novak.si ali pokličite na 031 729 992.

Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00