Moderne kuhinje TLK


Moderne kuhinje TLK

Moto proizvajalca kuhinj TLK bi lahko bil manj je več.

Hčerinska firma vrhunskih kuhinj Miton namesto širokega izbora elementov in materialov ponuja ožji, a premišljen izbor najpogosteje izbranih artiklov in barv, opremljeni s sistemom vodil Blum antaro. Zato lahko ponudijo dobro razmerje med ceno in kvaliteto. Kljub temu se v kuhinji TLK dobi vse, kar vsaka dobra kuhinja ponuja, odličen sistem vodil in mehanizmov za lažjo organizacijo, od predalov, do kotnih rešitev in izvlekov, opcijo z, brez ali s skritimi ročaji ter pri večini modelov dve višini spodnjih omaric (72 in 78 cm).

Dobavni rok: 8 tednov.

Ali ste vedeli?

  • Visok sijaj je zunanji efekt, bleščeča površina, ki je na voljo v različnih materialih. Svetijo se lahko tako lak, kot folija z ali brez roba, ultrapas ali akril, odvisno od stopnje poliranja ali različne kombinacije.
  • Dobra zasnova kuhinje združuje funkcijo, dizajn in uporabnikove želje ter navade. Kako poteka načrtovanje kuhinje, si lahko preberete v povezavi.
  • Vodila predalov so zelo obremenjen del kuhinje, zato morajo biti močna, robustna in imeti dolgo življenjsko dobo.
  • Naše kuhinje vsebujejo samo najboljša vodila: Blum in Grass, ki vam omogočajo enostavno in pregledno uporabo ter najboljšo uporabniško izkušnjo.


Kako rešiti kot v kuhinji?

  • Z uporabo različnih kotnih mehanizmov. Ledvička, magic corner, polička, krožni mehanizmi. Več...

Kuhinje so v zadnjem desetletju, dveh doživeli izjemno transformacijo, tako zaradi tehnološkega napredka kot tudi zaradi spremembe v načinu življenja. Prej zaprti ozki prostori so se odprli, kuhanje je postalo družabna aktivnost, središčni proces, kar je obrnilo sam pogled na pohištvo in njegovo funkcijo. Kako rešiti zadnjo stran otoka, če tam ni več stene? Ko se kuhališče postavi na otok, mora biti tam tudi elektrika in napa. Nenadoma je bila potrebna večja in globlja delovna površina. Hkrati pa so se vse bolj pojavile zahteve strank po enostavnem vzdrževanju in pregledni organizaciji. V skladu s tem so se razvili različni shrambni in organizacijski mehanizmi, od kotnih elementov, pa do predalov, izvlečnih sistemov, do dvižnih vratc visečih omaric, ki poudarjajo dolge, vodoravne linije.

Ker je vsak uporabnik zgodba zase, so se kuhinje začele povsem individualno prilagajati. Prejšnje blok sisteme vnaprej predvidenih osnovnih elementov so zamenjali individualni pristop in prilagajanje željam bodočih lastnikov, tako glede izgleda kot funkcije in same postavitve.


Kako se lotiti načrtovanja kuhinje? Preberite si v blogu. Več...

Za izris, svetovanje in več informacij se lahko obrnete na nas prek elektronske pošte info@gros-novak.si ali nas pokličite na telefon 031 386 221.

Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00