Moderne kuhinje GM


Moderne kuhinje GM

Kuhinje GM težijo k boljšemu.

Stalen razvoj se odraža povsod, saj svojo ponudbo ves čas dopolnjujejo z novostmi, od novih modelov do novih dodatkov. Kuhinje so opremljene z vrhunskim sistemom predalov Grass v izvedbi Nova pro Scala v antracitni barvi ali s steklenimi stranicami. Na voljo so tri barve ohišja, po vaši izbiri ter vse vrste pultov, izvedbe z ročaji ali brez (gola profili) v več barvnih kombinacijah.

Dobavni rok je 4-6 tednov.

Ali ste vedeli?

  • Tudi v kuhinjah se trendi spreminjajo. Trenutno so najbolj aktualne matirane in svilnate površine v beli ter peščenih odtenkih in izraziti lesni dekorji.


Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00