Moderna kuhinja Era


Moderna kuhinja Era

Kuhinja Era za sodobno ero.
Kuhinja Era je na voljo v mat in sijaj obdelavi vratc v izbranih sedmih barvah. Vratca so narejena iz 22 mm debelega mediapana, oblečenega v PVC folijo, ki je potegnjena čez robove. Izbirate lahko med številnimi kombinacijami ali kuhinjo kombinirate z drugimi modeli, recimo kuhinjo Genesi. Na voljo kot kuhinja z ročaji, skritimi ročaji, brez ročajev ali z integriranim profiliranim ročaje.

STE VEDELI? PVC folija je idealen nadomestek lakiranih vratc. Je cenejša izvedba, na voljo tako v sijajni kot matirani izvedbi, hkrati pa ni vidnih robov, saj je folija zaradi velike elastičnosti potegnjena čez robove.Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00