Kuhinje Prima - Hišna znamka kuhinj, ki združuje najboljše.


Kuhinje Prima

Tekom let se je pokazalo, da so želje strank pogosto drugačne od želja, ki jih lahko izpolnijo posamezni proizvajalci. Ali so vratca prava, pa ročaji niso, pulti niso povsem taki, kot bi jih želeli, ali je pult popoln, pa je barva vratc za nekaj odtenkov mimo…

Zato predstavljamo kolekcijo kuhinj PRIMA – kuhinje, ki so nastale kot , kjer je zbrano vse tisto, za kar nas najpogosteje sprašujete – nabor modelov, vratc, ročajev, pultov, mehanizmov, združenih pod našo hišno znamko PRIMA.


Kuhinja HARMONIJA

  • Klasična kuhinja z rustikalnimi masivnimi vratci je na voljo v petnajstih barvah od bele do temno rjave in trendovskih pastelnih barvah. Vratca so barvana tako, da se ohranja vidna struktura lesa. Poudarjeni pilastri in venčne letve ji dajo rustikalen izgled, angleški stil steklenih vratc nas popeljejo na podeželje. Na voljo v klasični ali decape izvedbi vratc.

Kuhinja AIDA

  • Kuhinja, ki združuje preplet dekorjev v popolno ravnovesje. Nežni ali karakterni dekorji lesa, enobarvne svilnate površine in dekorji betona se združujejo v mladostno, trendovsko kuhinjo. Vratca so na voljo v melaminski izvedbi z rovnim trakom, v notranjosti omaric pa se skrivajo najsodobnejši mehanizmi Grass Nova Pro Scala. Kuhinja je sestavljiva po elementih in se postavitveno in barvno prilagaja vašim željam in prostoru.

Kuhinja NOKTURNO

  • Ko se prepletejo atraktivni dekorji v popolno lestvico dekorjev, nastane kuhinja Nokturno. 22 mm debela vratca kuhinje, za katerim in se skrivajo najsodobnejši mehanizmi in vodila. Kuhinja je sestavljiva po elementih in se prilagaja vašim željam in prostoru.

Kuhinja STYLE

  • Kuhinja STYLE je kuhinja s stilom. Ravna vratca iz mediapana so oplaščena v PVC folijo, ki je potegnjena čez robove, zato spredaj ni vidnih robov. Na voljo v mat in sijajni izvedbi in v imitaciji lesa. Odlično se kombinira tudi z lesnimi dekorji kuhinje Aida.

Kuhinja VENERA

  • Kuhinja Venera je na voljo v štirih barvnih v visokemu sijaju. Vratca so oblečena v robustno debelo folijo v postforming obdelavi z rahlo zaobljenimi robovi levo in desno ter robljene v isti barvi na zgornjemu in spodnjemu robu.

Kuhinja LIZA

  • Kuhinja Liza v imitaciji masive se odlično vključuje v sodobne in klasične ambiente ter kombinira z ravnimi vratci v isti barvi kuhinje Aida ali nežnimi belimi in peščenimi odtenki v mat ali sijaj izvedbi.

    S preudarno izbiro dodatkov kuhinji damo bolj klasičen ali moderen izgled. Je cenejša izvedba saj s profiliranimi vratc imitira masivo.

Kuhinja HAPPY

  • Tri osnovne barve so izbrane tako, da se odlično kombinirajo med sabo ali pa se dopolnjujejo z drugimi modernimi modeli. Gladke matirane površine omogočajo enostavno vzdrževanje. Povsem prilagodljiva vašemu prostoru.

Kuhinja CLEAR

  • PRIHAJA APRILA! Klasična kuhinja CLEAR z modernim, industrijskim pridihom, ima vratca narejena iz masivnega lesa slavonskega hrasta. Ročaj je integriran v profiliran rob vratc. Vratca so barvana v devet različnih odtenkov z vidno strukturo lesa. 

Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00