Ekskluziv

Ekskluzivno samo pri nas, vrhunski izbrani izdelki, ki izstopajo.

Znotraj obsežnega nabora proizvajalcev pohištva je nekaj proizvodov, ki so posebej izstopajoči, tako po dizajnu kot tehnični dovršenosti in inovacijah.

Takšno je pohištvo Callesella, vrhunski izdelki mizarskih mojstrov, ki navdušuje z romantičnim dizajnom ali sodobno industrijsko preobleko pohištva, ki ga mehčajo topi toni lesa. Več...

Nasprotje pohištva Callesella predstavlja sistem kuhinj DIAMANT, ki navdušuje s svojo nenavadno, drzno obliko. Več...


Callesella

Predstavljamo vam pohištvo italijanskega proizvajalca CALLESELLA, ki predstavlja vrhunsko zmes italijanskega dizajna, mojstrske izdelave in uporabe vrhunskih materialov. To se odslikava v uporabi masivnega lesa, tudi za ohišja, notranjost omaric in predale. Pohištvu dajejo dušo natančno izvedeni detajli in dodatki, ki poudarjajo lepoto in toplino lesa. Na voljo so tudi številni dodatki, od miz, stolov, do oblazinjenja in poličk, ograjic, venčnih letev,…

Glavno vodilo je avtentičnost. Sledenje naravnemu otipu in izgledu, ki se izkazuje na vseh nivojih. Masivni les je srce Callesella pohištva, ki se uporablja in združuje z železom, jeklo, stekom, marmorjem, granitom. To so materiali, že od nekdaj osnovni gradbeni material vrhunskih obrtnikov, pod rokami katerih nastanejo najboljši izdelki, ki izražajo vso ljubezen in spoštovanje do lesa.

Callesella pohištvo vključuje romantične rustikalne kuhinje in sodobnejše kuhinje v industrijsko-urbanem stilu. Na voljo so tudi spalnice, otroške sobe, jedilnice in pohištvo za dnevne sobe.


Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00