031 729 992
info@gros-novak.si
Nahajate se na naši stari spletni strani.
Nekatere vsebine niso več aktualne.

VABLJENI K OGLEDU NAŠE PONUDBE NA NOVO SPLETNO STRAN www.gros-novak.si.

Domov

POHIŠTVO GROS NOVAK

NAROČI SE NA IZRIS NA DOMU
slika kuhinje

Kuhinje Eggersmann

detajl kuhinje detajl kuhinje detajl kuhinjedetajl kuhinje detajl kuhinje detajl kuhinje

Z veseljem vam sporočamo, da smo postali ekskluzivni zastopniki za vrhunske nemške kuhinje Eggersmann. Kuhinje s 101 letno tradicijo slovijo po izdelkih, narejenih izključno po željah kupcev. Tako je vsaka kuhinja individum zase, prilagojena potrebam in željam posameznika. Najsodobnejši materiali, moderno oblikovanje in dolgoletne izkušnje so tisto, kar zaznamuje kuhinje Eggersmann kot eno najbolj prestižnih znamk kuhinj v svetu.

Vrhunsko kvaliteto nemških kuhinj Eggersmann odraža osnovna filozofija podjetja: dovolj dobro je le najboljše. Izdelava po željah strank in ne masovna produkcija. Kuhinja kot unikat.

Kuhinje Eggersmann utrujejo pot novim trendom v svetu kuhinj, tako z izbiro inovativnih materialov kot dizajnom in ljubečo predanostjo podrobnostim. Vse to se odraža tudi v številnih svetovnih oblikovalskih priznanjih in nagradah.

Osnovo tvori široka paleta elementov, barv, obdelav, materalov ipd., ki se jih lahko poljubno kombinira in dopolnjuje z novimi, unikatnimi rešitvami za vsako kuhinjo. Ali je to izbira barve po ABAK ali RAL lestvici, poljuben furnir ali najbolj eksotičen kamen za pult.... možnosti so neomejene. Že obstoječi programi so zgolj osnova, ki se jo lahko vsestransko dopolnjuje.


Dostava po Sloveniji, vnos v stanovanje in montaža všteta v ceno.

Dobavni rok je največ 4 tedne.

Izris in svetovanje, na vašo željo tudi izmera na domu.


Na Olimpijskih igrah tudi kuhinje Eggersmann!
Kuhinje Eggersmann so bile izbrane za glavnega opremljevalca kuhinj in kopalnic olimpijske vasi na Olimpijskih igrah 2010 in Paraolimpijskih igrah v Vancover-u v Kanadi. Olimpijska vas je opremljena z 863 kuhinjami Eggersmann. Prav tako je Eggersmann opremil tudi 2000 kopalnic. Kuhinje so bile izdelane v treh različnih barvnih temah z modernim evropskim oblikovanjem.

slika kuhinjepdf Katalog front kuhinj Eggersmann.
Oglejte si ponudbo kuhinj Eggersmann.

logo 

 

Italijanski dizajn - popoln užitek
© 2008 Gros - Novak d.o.o.Pravno obvestilo in uporaba piškotkov
dizajn Scarlet studio, Izdelava spletnih strani Mihov.com spletne storitve d.o.o.
Optimizacija spletnih strani Mihov.com spletne storitve d.o.o.