Klasična kuhinja Olimpia


Klasična kuhinja Olimpia

Kuhinja Olimpia je večna kuhinja, sodobna klasika, na voljo v pestri barvi paleti. Masivna jesenova vratca so barvana z vidno strukturo lesa, ki ohranja vse prednosti – občutek domačnosti in topline.

Klasična kuhinja Olimpia je vsestranska, saj se jo lahko kombinira kot moderno kot tudi klasično izvedbo. Venčne letve, rustikalni ročaji, podnožje v barvi vratc in klasična bela tehnika za rustikalen izgled, sodobna bela tehnika, inox podnožje, moderni ročaji za sodobnejši pridih. V kombinaciji s črno ali inoxom pa pridobi še ralo industrijski podton.Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00