top of page

Moderna kuhinja
PROVANSA

So kuhinje, ki nas sprostijo, kjer se napolnimo z baterijami, kjer se umirimo. Kuhinja Essebi ASTRO je zagotovo taka. S svojo umirjeno barvno paleto mat sivih in bež odtenkov ter preverjenimi lesnimi dekorji omogoča kombiniranje barv v barvno nevtralne postavitve, ki izražajo eleganco in prefinjenost.

 

Moderna kuhinja Essebi ASTRO je sestavljiva po elementih in prilagodljiva vsakemu prostoru. Vratca debeline 22 mm so robustna in močna, notranjost pa je opremljena z vsemi sodobnimi mehanizmi, ki so nujni sestavni del vsake moderne kuhinje.

12861 gen 3 var 1.jpg

Moderna kuhinja PROVANSA

Pastelne barve in podeželski dizajn. 

Le malo je kuhinj, kjer je na voljo tako široka paleta pastelnih barv. namreč barve so tiste, ki pričarajo občutek topline, umirjenosti, naravnosti v rustikalnih kuhinjah.

Debela masivna jesenova vratca so na voljo v dveh kombinacijah: s klasično obdelavo z vidno strukturo lesa ali v decape "starani" izvedbi. 

In kar je pri temu modelu najboljše - izberite moderne ročaje in inox belo tehniko - dobite industrijski stil. Dodajte rustikalne ročaje in venčne letve in že imate podeželsko različico. Isti model, dve duši. 

NAROČI SE NA IZRIS NA DOMU

Izris na domu obsega izmero prostora, predstavitev modelov, materialov, možnosti, izdelavo računalniških izrisov postavitev in ponudbo za postavitve. Izrise prejmete na vaš email skupaj s ceno. Cena storitve: 50€. VEČ o izrisu na domu si lahko preberete TUKAJ.

Hvala za povpraševanje. Kontaktirali vas bomo ob v kratkem.

Morda vam bodo všeč tudi:

Kuhinje Gros Novak-Moderna kuhinja Alba1
Kuhinja Gros Novak - Klasična kuhinja
Kuhinje Gros Novak-klasična kuhinja olim
bottom of page