Aktualno

KUHINJE HOME

NOVI BARVI OHIŠJA

Poleg obstoječih petih barv ohišja kuhinj Home sta sedaj na voljo še topla barva lešnika in temna Mokka.


NOVI MODELI KUHINJ

NOVO! Novi klasični kuhinji ESTETICA IN CIACOLA!

Kuhinja Estetika v mešanici sodobnega urbanega stila in klasičnih profiliranih vratc poskrbi za popolno zmes sofisticiranosti in elegance. Kuhinja z masivnimi jesenovimi vratci je že na voljo!

Kuhinja CIACOLA nas je dolga leta razveseljevala z svojo večno klasično podobo temnih vratc, narejenih iz masivnega kostanjevega lesa, sedaj pa dobiva novo preobleko v sodobnejših umirjenih barvah. Več info v kratkem.


PRENOVA SPLETNE STRANI

Dolgo načrtovana in končno uresničena nova podoba naše spletne strani je pred vami. Sveža, svetla, pregledna - to je bila naša usmeritev. Stran je v nastajanju, zato sem in tja še preskakuje na star izgled, a bo tudi to v kratkem urejeno. Za razumevanje in potrpežljivost se zahvaljujemo!
Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 386 221
Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00